fbpx
Інновації

“Бориспіль” відкриває більше 20 нових авіасполучень в країни Європи і Азії

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" з початку зимової навігації 2013 року – з 27 жовтня – починає обслуговування нових авіаперевізників і відкриває більше 20 нових авіасполучень в країни Європи і Азії. Про це УНН повідомили у прес-службі аеропорту.

Зокрема, з 16 січня 2014 року з аеропорту "Бориспіль" буде здійснено перший рейс найбільшого авіаперевізника міжнародного сполучення Emirates (Дубаї, ОАЕ). Рейси виконуватимуться щодня на літаках Airbus А340- 500 за маршрутом Дубай-Київ-Дубай. Це перша авіакомпанія, яка дозволить пасажирам України під час повітряної подорожі скористатися послугами першого класу.

З першого дня зимової навігації з "Борисполя" почала виконувати щоденні регулярні рейси найбільша авіакомпанія Швейцарії Swiss International Airlines за маршрутом Цюрих -Київ-Цюріх (Швейцарія). З 12 листопада авіакомпанія "Татарстан" (Росія) проведе свій перший рейс Казань-Київ-Казань. Рейс авіакомпанія планує виконувати щовівторка і щоп’ятниці.

З 1 грудня аеропорт обслуговуватиме нову авіакомпанію Ellin Air. Рейси за маршрутом Київ-Салоніки (Греція ) авіаперевізник планує здійснювати рейси щосереди і щонеділі.

Протягом зимової навігації нові рейси з "Борисполя" буде здійснювати авіакомпанія Windrose. Регулярна програма авіакомпанії на далекомагістральних маршрутах почалася 23 жовтня рейсом на Бангкок (Таїланд) – рейси виконуватимуться тричі на тиждень. З січня заплановано виконання регулярних рейсів в Хошімін (В’єтнам). Чартерна програма авіакомпанії Windrose передбачає з листопада далекомагістральні рейси до Пунта Кани (Домінікана), з січня – Зальцбург (Австрія), Татри (Словаччина), Куусамо і Киттиля (Фінляндія).

З головних повітряних воріт країни авіакомпанія "Авіалінії Харкова" з кінця жовтня виконує далекомагістральні програми – за маршрутами Київ – Гоа (Індія) – щопонеділка і щочетверга і Київ-Бангкок (Таїланд) – щовівторка, щоп’ятниці і щосуботи. У планах авіакомпанії – рейси в Пхукет (Таїланд), Пунта Кани (Домініканська Республіка) і Нха Транга (В’єтнам).

Авіакомпанія "МАУ " планує відкрити з листопада регулярний рейс на Ташкент (Узбекистан), а з грудня – до Бангкока (Таїланд) і в Софію (Болгарія).

З грудня "Бориспіль" почне обслуговувати регулярні рейси авіаперевізників Meridiana fly за напрямами Неаполь і Верона (Італія), з лютого Austrian Airlines буде здійснювати рейси в Інсбрук (Австрія).

Нові чартерні рейси відкриє із головного аеропорту країни авіакомпанія UTair. З листопада – Гран-Канарія ( спанія), з січня – Зальцбург (Австрія), Гренобль (Франція).

З початку листопада авіакомпанія "Ямал" планує виконувати рейси за маршрутом Київ-Нижньовартовськ (щовівторка і щоп’ятниці) і Київ-Москва-Нижньовартовськ (щосереди і щосуботи).

З грудня авіакомпанія New Livingston Spa здійснюватиме регулярні польоти в міста Ріміні (Італія ) – щовівторка і щочетверга.

Джерело: УНН

Читайте також: