fbpx
Інновації

Представники міноборони Індії відвідали завод «Укроборонпрому»

 Делегація офіцерів Збройних сил Індії відвідала науково – виробничий комплекс газотурбобудування «Зоря» – «Машпроект». Зазначимо, що цей науково – виробничий комплекс входить до складу держконцерну «Укроборонпром». Про це українським ЗМІ повідомили представники «Машпроекту».

 Як зазначили на підприємстві, робочий візит офіцерів – слухачів вищих курсів комскладу Збройних сил Індії змагання проводилися 24 жовтня 2013 року.

 «Представники Міністерства оборони Індії прибули на миколаївське підприємство з навчально – ознайомчими цілям. Для членів індійської делегації фахівці з України провели презентацію продукції комплексу газотурбобудування. Крім того, офіцери ознайомилися з виробничими потужностями комплексу "Зоря" – "Машпроект"», – заявили на підприємстві.

 Також у «Машпроекті» запевнили, що зараз Індія є одним з ключових замовників підприємства.

 «Зокрема, в нинішньому році з Індією був укладений контракт на поставку корабельних силових газотурбінних установок. Вони будуть побудовані на верфі в Мумбаї. Підприємство оснастить установками 4 кораблі проекту 15В, для яких буде випущена модернізована силова газотурбінна установка з мікропроцесорною системою управління», – додали в «Машпроекті».

 Раніше повідомлялося, що науково – виробничий комплекс газотурбобудування «Зоря» – «Машпроект», який входить до складу концерну «Укроборонпром», представив свою продукцію на міжнародній виставці оборонної та морської промисловості «Naval & Defence 2013». Зокрема, український завод презентував силові установки вітчизняного виробництва для десантних суден на повітряній подушці. Виставка «Naval & Defence 2013» проходила з 22 по 25 жовтня 2013 року в корейському місті Пусан.

Читайте також: