fbpx
Спорт

ОІ в Сочі будуть офіційно відкриті 7 лютого рівно о 20:14

 Організаційний комітет «Сочі 2014» назвав точний час початку церемонії відкриття Олімпійських зимових ігор. За даними комітету, відкриття Олімпіади відбудеться 7 лютого 2014 року. Час початку заплановано на 20:14 за московським часом. Саме такий час обрано не випадково, адже він буде символізувати рік проведення дебютних для Російської Федерації зимових Олімпійських ігор. Також стало відомо, що сама церемонія відкриття має відбутися на Олімпійському стадіоні «Фішт». За словами організаторів церемонії, вона триватиме близько трьох годин.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Додамо, що Російська Федерація не першою збирається надати олімпійським церемоніям символічну нумерологію. Першовідкривачами стали китайці, які відкрили літню Олімпіаду в Пекіні 08/08/08 о 8:08:08. У Піднебесній впевнені, що вісімка приносить щастя.

 Організатори додали, що в масових постановочних сценах на Олімпійському стадіоні на відкритті і закритті Ігор -2014, збираються задіяти більше 3 000 молодих талантів і творчих колективів. Також стало відомо, що свою допомогу в організації церемоній на майданчиках нададуть близько 2000 волонтерів.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: newsru.com

Читайте також: