fbpx
Політика

МВС звинувачує Партію регіонів у тому, що опозиція не могла потрапити до Київради

 Сьогодні, 28 жовтня, представники опозиційних сил, переважно партії «Свобода», зібралися на мітинг біля будівлі Міністерства внутрішніх справ України, маючи намір зустрітися з главою відомства Віталієм Захарченком. Як виявилося, будівля була закрита і депутати тривалий час не могли потрапити всередину. Через деякий час їм це все ж вдалося, проте вони в черговий раз зіткнулися з безчинством правоохоронців, які, всупереч закону, перегородили їм дорогу.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Крім того, виявилося, що глави МВС Віталія Захарченко сьогодні немає на місці, так як він знаходиться в терміновому відрядженні. Замість Захарченка депутатів у себе прийняв його заступник Віктор Ратушняк, який, як розповів представник партії «Свобода» Олександр Аронець, сказав, що не готовий відповідати парламентаріям, так як нічого не знає.

Проте, лідер «Свободи» Олег Тягнибок повідомив, що Ратушняк все ж сказав одну новину. Як виявилося, міліція жодним чином не винна в тому, що депутати не могли потрапити до Київради під час акції. Ратушняк заявив, що винні в цьому представники Партії регіонів, які закрили зсередини всі двері. У зв’язку з цим, він порекомендував опозиціонерам звертатися саме до представників Партії регіонів.

Читайте також: