fbpx
Політика

Рибак: Соціальний оптимізм – потужний фактор створення процвітаючої України

Спікер Верховної Ради Володимир Рибак вкотре закликав народних депутатів до консолідації і злагодженої роботи. Головне їх завдання – працювати і приймати закони на благо українського народу, а не блокувати парламент і дезінформувати суспільство.

«Депутати прийшли до Верховної Ради не для того, щоб розповідати виборцям, «як все погано», а для того, щоб приймати закони, спрямовані на поліпшення життя людей, вирішення питань освіти, медицини, зростання пенсій і зарплат, появи робочих місць, впровадження європейських стандартів», – підкреслив глава парламенту.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Володимир Рибак упевнений, що в такій багатій державі, як Україна, і люди повинні жити багато і добре. Вони повинні знати, що ситуація в країні обов’язково зміниться на краще. Представники влади зроблять все, залежне від них у цьому напрямку. Але й політичні сили, представлені у Верховній Раді, також повинні об’єднати свої зусилля і працювати на процвітання України та її народу.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: