fbpx
Шоу-бізнес

Ксенія Собчак буде вести шоу на каналах “П’ятниця” і “Перець”

 Ксенія Собчак останнім часом не часто буває на телебаченні, повільно, але вірно починає відстоювати загублені колись позиції. Сьогодні стало відомо відразу про два проекти, в яких має намір взяти участь телеведуча.

 Один з них – нове шоу під назвою «Угода», яке виходитиме на телеканалі «П’ятниця». У ході програми глядачі з регіонів зможуть відправляти в студію свої відеовпитання, а учасники програми будуть укладати з глядачами парі. Ціна питання – одяг, купленей в одному з московських торгових центрів, і грошовий приз. Якщо учасник відповідає на надіслане глядачем питання правильно, весь одяг і грошовий приз дістаються йому. Якщо учасник шоу «Угода» помиляється, одяг відправляється людині, яка поставила питання.  Перший випуск програми відбудеться в неділю, 3 листопада, о 12:30 за московським часом.

 По закінченні ефіру на сайті телеканалу «П’ятниця» відбудеться відкрите глядацьке голосування, за результатами якого буде вирішено, чи відбудеться другий випуск.

 Ще одна програма, ведучою якої стане Ксенія Собчак, – шоу «Машина» на телеканалі «Перець». Головним призом цієї передачі буде автомобіль.

Зйомка шоу "Угода" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: