fbpx
Політика

Кличко має погане передчуття щодо звільнення Тимошенко

 Лідер партії «Удар» Віталій Кличко вважає, що Україна не може бути європейською країною, маючи політичних в’язнів. І для її євроінтеграції необхідно, в першу чергу, вирішити питання Тимошенко. Правда, в цьому питанні все залежить виключно від волі президента України Віктора Януковича: він має абсолютну владу в державі і якщо захоче звільнити Юлію Тимошенко, то зробить це. Але ударовець заявив, що у нього погане передчуття щодо можливого звільнення екс – прем’єра.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Чи звільнить Віктор Янукович Юлію Тимошенко чи ні – у мене погане передчуття. Однак я сподіваюся, Янукович прийме це дуже важливе рішення – не заради нього самого, заради 46 мільйонів людей, заради всієї країни», – заявив він, повідомляє українська служба ВВС.

 Нагадаємо, багато європейських політиків неодноразово заявляли, що у разі невиконання вимоги щодо звільнення політв’язня Тимошенко, євроінтеграція України може зірватися.

Читайте також: