fbpx
Спорт

Плей-офф ЧС-2014. «Україна пройде Францію», – Григорчук

 Головний тренер одеського «Чорноморця» Роман Григорчук не сумнівається в тому, що збірна України здолає Францію і відправиться на чемпіонат світу до Бразилії. Наставник одеситів навіть думати не хоче про те, що українську збірну у протистоянні з Францією може спіткати невдача.

 «Коли ми з колегами слідкували за жеребкуванням матчів у плей – офф, то я сказав, що нам дістанеться Франція і ми її пройдемо», – розповів Роман Григорчук.

 Крім того, іменитий тренер не боїться збірної Франції. На його думку, Україна – це 50 -ти мільйонна футбольна країна, в якій є прекрасні футболісти і тренер національної команди.

 «У нашої збірної зараз все йде досить непогано, тому я не бачу ніяких проблем і навіть думки не допускаю, що Україна не зможе пройти Францію», – підсумував Роман Григорчук.

 Зазначимо, що протистояння України з Францією у плей – офф ЧС- 2014 прокоментував і колишній футболіст «жовто -синіх» Володимир Микитин. Екс – гравець збірної оптимістично налаштований перед матчами української збірної проти «триколірних» .

 «Збірні України та Франції зараз зовсім інші, ніж у наш час. І сам футбол став іншим – більш швидкісним», – міркує екс – «збірник».

 Володимир Микитин порадив гравцям збірної України ні в якому разі не боятися французів. Він вважає, що збірна повинна надійно зіграти в обороні, а також не боятися атакувати – у «триколірних» є деякі проблеми в захисті.

 «Можливо, це навіть добре, що Україні в плей – офф дісталася команда такого високого рівня – це має мобілізувати збірну і підвищити концентрацію. Щось мені підказує, що Францію ми пройдемо», – підсумував Микитин.

 Нагадаємо, що перший стиковий матч Україна – Франція пройде 15 листопада в Києві. Матч-відповідь пройде 19 листопада в передмісті Парижа Сен – Дені.

 За матеріалами: dynamo.kiev.ua

Читайте також: