fbpx
Шоу-бізнес

Анна Семенович хоче змінити імідж

  Популярна співачка і ведуча Анна Семенович вирішила змінити імідж, так як їй набридло бути блондинкою.

Анна Семенович опублікувала в соціальній мережі Instagram фотографію себе в образі брюнетки, написавши при цьому: «Як я вам брюнеткою? Навіть не знаю, може пофарбуватися до нового року в темний колір?».

Шанувальники Анни Семенович хоч і переконані, що прекрасну жінку нічим не зіпсуєш, все ж відмовляють свою улюбленицю від такого вчинку, так як вважають, що блондинкою їй бути краще. Шанувальники співачки написали: «Цей образ виберіть після 40, а поки шикарна блондинка», «Темний колір – додає пару років)))».

Втім, безумовно, знаходяться і такі, які радили Анні ризикнути і спробувати щось нове. Фанати писали: «Вся принадність у тому, що і блондинкою і брюнеткою Анюта шикарна!! Мені здається, можна спробувати темний колір».

До слова, шанувальники співачки також їй радили, що якщо вже дуже хочеться змінитися, то їй, на їх думку, піде рудий колір волосся.

Нагадуємо, що Анна Семенович – російська фігуристка, актриса, телеведуча і естрадна співачка, яка раніше працювала в групі «Блестящие», а нині сольна виконавиця.

Читайте також: