fbpx
Політика

Делегати Курултаю обрали новий склад Меджлісу кримськотатарського народу

28 жовтня о 8:30 ранку Рахункова комісія з виборів членів Меджлісу кримськотатарського народу та Ревізійної комісії Курултаю кримськотатарського народу оголосила результати таємного голосування. Про це повідомляє офіційний сайт Меджлісу з посиланням на голову Меджлісу Рефата Чубарова, передає УНН.

27 жовтня 2013 року на початку дев’ятої  вечора стартувала процедура таємного рейтингового голосування з виборів членів Меджлісу кримськотатарського народу та Ревізійної комісії Курултаю кримськотатарського народу.

За підсумками висування кандидатів у члени Меджлісу і Ревізійної комісії, Рахункова комісія озвучила список кандидатів у члени Меджлісу, до якого увійшли 57 осіб і список кандидатів у члени Ревізійної комісії з 16 осіб. Делегати затвердили запропоновані списки і приступили до процедури таємного голосування.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

На початку 11 ночі лічильна комісія пішла на підрахунок голосів.

28 жовтня о 8:30 ранку Рахункова комісія з виборів членів Меджлісу кримськотатарського народу та Ревізійної комісії Курултаю кримськотатарського народу оголосила результати таємного голосування.

Новообрані члени Ревізійної комісії Курултаю VI скликання за підсумками своєї першої наради обрали головою Ревізійної комісії Алі Озенбаша.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Перша сесія Курултаю кримськотатарського народу VI скликання завершила свою роботу 28 жовтня 2013 року.

Як повідомляв УНН, перше засідання Меджлісу кримськотатарського народу нового складу, обраного на 1-й сесії VI Курултаю (з’їзду) кримських татар відбудеться 31 жовтня. На засіданні будуть розглянуті питання, щодо формування структур, відділів, управлінь та служб Меджлісу.

Джерело: УНН

Читайте також: