fbpx
Шоу-бізнес

У мережу потрапили весільні фото Юлії Плаксіної

Шанувальників фіналістки третього сезону популярного українського шоу «Х -фактор» Юлії Плаксіної завжди цікавила її творче і особисте життя. Вони раділи, коли дізналися про народження дочки співачки, а через деякий час вже вітали її з презентацією нового відео на пісню «Неформат». Щоправда, якщо про творчі перемоги Юлія Плаксіна завжди розповідає охоче, то ділитися особистим вона не поспішає. До останнього вона не коментувала свою вагітність, скупилася виконавиця і на розповіді про дочку після її народження. Не багато відомо і про чоловіка співачки.

Але днями саме він зробив несподіваний подарунок шанувальникам своєї дружини і опублікував пару весільних знімків з сімейного архіву. Також хлопець розповів, що йому дуже пощастило з дружиною, і Юлію Плаксіну він вважає найкращою дівчиною на світі.

Нагадаємо, на початку липня 21-річна Юлія Плаксіна вперше стала мамою. Вона народила доньку. До останнього співачка продовжувала виступати на сцені і записувати нові пісні. Через два тижні після пологів Юлія Плаксіна повернулася на сцену.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: