fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Пожежа в Києві. Горить будівля Національного університету біоресурсів і природокористування України

Надзвичайна подія сталася сьогодні ввечері в українській столиці. Повідомляється, що в Києві виникла пожежа в третьому корпусі Національного університету біоресурсів і природокористування України, розташованому на вулиці Героїв Оборони, 15.

Згідно з повідомленням прес-секретаря управління ДержНС Києва, «виклик надійшов о 17:07». У повідомленні також йдеться про те, що пожежі присвоєна вища категорія складності. «За попередніми даними, в одному з корпусів аграрного університету на четвертому поверсі горить актовий зал», – заявили в управлінні ДержНС  Києва.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

На місці події, як повідомляє ряд українських видань, працюють більше десятка пожежних автомобілів. На даний момент не надходила інформація про постраждалих і про причини займання.

У ЗМІ наводяться і слова очевидців події, які заявляють, що вогонь видно на четвертому та п’ятому поверхах будівлі університету. Деякі кажуть про обвалення даху в правій частині будівлі. Повідомляється, що незважаючи на зусилля пожежних, загасити вогонь у них не виходить.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

За матеріалами: podrobnosti.ua, кorrespondent.net

Читайте також: