fbpx
Футбол

«Хуанде Рамос захотів мене зламати», – Олійник

Півзахисник «Дніпра» Денис Олійник розповів про трансфер до табору «дніпрян» з «Металіста». Крім того, півзахисник повідав про історію взаємин з Хуанде Рамосом.

За словами українця, «Дніпро» пропонував йому дуже хороші умови.

«Я знаю, скільки вони заплатили за мене, але, звичайно ж, говорити не буду. Проте це були дуже пристойні гроші. Ярославського це влаштовувало», – зазначив Олійник.

Хуанде Рамос особисто говорив Олійнику, що «Металіст» на даний момент сильніший за «Дніпро».

«Проте ми будуємо нову команду, у нас проект. І ти підходиш під мій стиль гри», – сказав Рамос Олійнику.

Після цього іспанець заявив, що підтримуватиме Олійника в найважчі хвилини.

«У тебе буде такий друг, як я. Не бійся, переходь», – передає Олійник слова Рамоса.

Після цього Хуанде Рамос сказав Олійнику, що він «знизив до себе вимоги», так як виникли деякі моменти психологічного характеру, до яких він виявився не готовий.

«Не потрапив в заявку або не вийшов на заміну. Як у будь-якої людини були зриви і спад. Ось в той момент хотілося б вашої підтримки», – сказав Олійник іспанцеві.

Втім, коли настали «важкі хвилини», Олійник так і не відчув підтримки Рамоса.

«Хуанде Рамос – це перший тренер в моєму житті, з яким виникло таке непорозуміння. Зі мною він вже давно не спілкується. Коло його спілкування – це 7-8 осіб. З іншими може раз на 2 місяці поговорити. Грає не 7-8 осіб, а спілкується він з 7-8», – підкреслив українець.

Олійник запевнив, що не спілкувався з Коломойським. Однак, стверджує футболіст, президент «Дніпра» хоче, щоб він залишився в клубі.

«З керівництвом клубу у мене хороші стосунки. Хуанде Рамос хотів "відзаявити" мене, і тоді б я не мав ігрової практики навіть у дублі. Здається, він просто хотів повністю мене зламати. Але керівництво «не відзаявило" мене, за це я їм вдячний», – підсумував футболіст.

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: