fbpx
Шоу-бізнес

Водонаєва тішить себе щоранку солодощами

Останнім часом популярна російська телеведуча Альона Водонаєва працює, можна сказати, за двох. Крім основної роботи, вона ще й бере участь у проекті «Танці з зірками». А це вимагає величезних витрат сил та енергії. Дівчину настільки вимотують постійні репетиції, що вона навіть почала непритомніти. Але незважаючи на це, Альона Водонаєва зібрала всі свої сили і волю в кулак і продовжила танцювати.

Щоб хоч якось поповнити організм енергією, дівчина постійно тішить себе солодощами. Вона може з’їсти шматочок тортика або еклер на репетиції і запити все це солодким капучино. А цим недільним ранком Альона Водонаєва вирішила влаштувати справжнє свято своєму організму. На сніданок вона вибрала виключно солодощі – шматочок тортика, еклер, два сирники, полуницю зі сметаною і капучино (або каву) з вершками.

«Шикую! Залізла з усією цією розпустою на диван. Навіть телевізор включила. Дивлюся якісь дурні мультики про пінгвінів і насолоджуюся калорійним жиром. Амінь! Скоро їхати на репетицію, тому понасолоджуюся ще трохи», – підписала в Instagram знімок свого сніданку Альона Водонаєва.

Але навіть після цього шанувальники телезірки залишаються спокійними за її фігуру, адже дівчина години безперервно проводить у танцювальному залі і спалити зайві калорії для неї – не проблема.

Читайте також: