fbpx
Політика

Оксану Дмитрієву виключили з президії «Справедливої Росії»

На з’їзді «Справедливої ​​Росії», присвяченому виборам керівництва партії, члени партії відмовилися переобрати депутата Держдуми Оксану Дмитрієву до президії центральної ради.
 
Всього в голосуванні брали участь 415 осіб. Перед тим як проголосувати, представники калузького регіонального відділення партії виступили з пропозицією не обирати Дмитрієву. Їх підтримали інші справедливороси, в підсумку Дмитрієва не змогла заручитися підтримкою більшості.
 
Напередодні з критикою дій Оксани Дмитрієвої виступив лідер «Справедливої ​​Росії» Сергій Миронов. Невдоволення голови партії викликало те, що Дмитрієва підготувала так званий «альтернативний бюджет» не від імені «СР», а з власної ініціативи за підтримки невеликої кількості депутатів.
 
Оксана Дмитрієва є членом «Справедливої ​​Росії» протягом шести років. У нижній палаті парламенту вона займає пост першого заступника голови комітету з бюджету і податків. Дмитрієва декілька раз виступала з критикою фінансової політики російської влади. Кілька разів вона одночасно з проектами бюджету, підготовленими парламентом, вносила «альтернативні бюджети».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 

Оксана Дмитрієва та її останній "альтернативний бюджет" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: