fbpx
Новини світу

Мер Москви призначив голів 21 районної управи

Московський градоначальник Сергій Собянін сьогодні, 27 жовтня, підписав розпорядження про призначення голів 21 столичної управи.

Після виборів московського мера, що відбулися минулого місяця, більшість керівників управ перебували в статусі "виконуючих обов’язки". Тепер майже з кожним з них переукладені нові контракти, причому на різні терміни. Наприклад, договори з главами управ Бутирського, Іванівського районів, а також Арбатуу укладені на термін повноважень мера. Повноваження керівника управи Любліно продовжені до 21 жовтня 2016 року. Голови районів Аеропорт, Східне Дегуніно і Західне Дегуніно підписали контракти на один рік, а голова району Відрадне – на 3 роки і 8 місяців. Термін угоди голови району Південне Медведково закінчиться через три роки.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Колишній голова управи району Філевський парк очолить управу Свиблово, а колишній керівник управи Свиблово очолить управу Лосиноостровського району. На посади голів Тверського і Богородского районів, а також районів Гольяново і Мар’їно призначені нові керівники.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: