fbpx
Футбол

«Манчестер Юнайтед» поверне Бейла до Англії?

Діючі чемпіони Прем’єр-ліги постараються повернути валлійського півзахисника Гарета Бейла до Англії наступного літа. Про це повідомило британське видання The Times. За наявними даними, зараз керівництво «червоних дияволів » пильно спостерігає за Гаретом Бейлом, сподіваючись на повернення валлійця у Прем’єр-лігу.

Нагадаємо, що останнім часом президент «Реала» Флорентіно Перес піддається серйозній критиці за санкціонування трансферу Бейла, який обійшовся «вершковим» в 100 мільйонів євро. Крім того, і сам футболіст поки що не виправдовує видані йому аванси. До того ж Бейл відчуває дуже сильний тиск з боку іспанських журналістів. Представники «Манчестер Юнайтед » вважають, що сформована ситуація вже в найближчому майбутньому може посприяти придбанню вінгера.

Варто відзначити, що минулого літа манкуніанці вже намагалися купити Гарета Бейла. Боси «МЮ» навіть пропонували «Тоттенхему» аналогічну суму, яку за Бейла сплатили «вершкові». Незважаючи на це, керівництво «шпор» вирішило продати свого лідера лише у закордонний чемпіонат, щоб зміцнювати конкурента по Прем’єр-лізі.

У кожному разі Девід Мойес не відмовляється від придбання Гарета Бейла. Швидше за все, «Манчестер Юнайтед » повернеться до «питання Бейла» вже в 2014 році.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: