fbpx
Новини світу

Вибори в Грузії. Сподіваюся, у переможених кандидатів не буде претензій і вони по-європейськи привітають обраного президента, – глава МВС

Грузія сьогодні обирає нового президента. Раніше ми повідомляли, що Центральна виборча комісія на пост глави держави зареєструвала 23 кандидати, а результати екзит-полів обіцяють оголосити одразу після закриття виборчих дільниць.

Свою думку щодо виборів президента висловив глава грузинського міністерства внутрішніх справ Іраклій Гарібашвілі. Глава МВС висловив надію, що «…у інших кандидатів не буде претензій, і вони дійсно по-європейськи і по-сучасному привітають обраного кандидата».

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Іраклій Гарібашвілі вже віддав свій голос за нового главу держави, і коментуючи свій вибір, глава МВС підкреслив, що він проголосував за розвиток країни, просування держави вперед і за стабільність Грузії.

«За оцінками європейських лідерів, сьогодні у нас дійсно вибори європейського стандарту. Це досягнення грузинської демократії і нашого уряду», – зазначив Іраклій Гарібашвілі і додав, що очолюване ним відомство готове негайно реагувати на можливі порушення та ексцеси в ході волевиявлення громадян Грузії.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Міністр внутрішніх справ Грузії звернувся до громадян країни і до представників різних політичних сил з проханням утриматися від провокаційних дій.

За матеріалами: apsny.ge

Читайте також: