fbpx
Футбол

«Арсенал» (Київ). Незважаючи на проблеми, команда продовжує тренуватися

На сьогоднішній день доля київського «Арсеналу» остаточно так і не вирішена. Про фінансові проблеми столичного футбольного клубу говорять і пишуть давно, але команда якимось чином справлялася з неприємностями, що звалилися на неї. У минулу п’ятницю київський «Арсенал» не прибув до Сімферополя на матч 14-го туру УПЛ проти «Таврії». Що буде з командою далі – незрозуміло.

Незважаючи на всі проблеми, футболісти київського «Арсеналу» продовжують тренуватися. Сьогодні з посиланням на телеканал «Футбол» повідомляється, що команда зібралася на заміській базі в Щасливому, де провела тренування. Відзначається, що тренуватися «Арсеналу» незабаром буде ніде, оскільки футбольне поле для тренувальних занять сплачено до понеділка.

Також повідомляється, що «Арсенал» нібито вже покинув один футболіст. Цим гравцем став словацький легіонер Франтішек Кубик.

Наступного тижня «Арсенал» чекає поєдинок проти тернопільської «Ниви» в розіграші Кубка України. Відбудеться цей матч чи ні, поки що невідомо. Досвідчений голкіпер столичної команди Віталій Рева, коментуючи ситуацію, що склалася, зазначив наступне: «Якщо не буде поля для тренувань, я не знаю, як бути». «Може, поїдемо на своїх машинах у Тернопіль тренуватися. Жартую, звичайно. От у нас сьогодні є поле, ми й тренуємося, а потім будемо далі розуміти ситуацію», – заявив Рева, а інший футболіст столичного «Арсеналу», Андрій Богданов, ставить запитання: «А навіщо самостійно їхати на матч з «Нивою»? Ну, зіграємо ми поєдинок Кубка, а наступного дня нас оголосять банкрутом».

«Потрібно виходити на поле мотивованим і викладатися, ноги не прибирати, боротися, а якщо не буде команди, хто буде "побиватися" на полі?» – задає цілком логічне питання Андрій Богданов.

Нагадаємо, що раніше виконуючий обов’язки головного тренера київського «Арсеналу» Сергій Закарлюка, кажучи про ситуацію з командою, заявив наступне: «Інформації немає ніякої, знаходимося в підвішеному стані, ніхто нічого не говорить. Команда сьогодні зібралася на тренуванні, потренувалися і роз’їхалася по домівках. На завтра також заплановано тренування. Поки тільки так».

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: