fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Євгенія Феофілактова годує чоловіка одними сосисками

Кілька тижнів тому колишня учасниця скандального телепроекту «Дом-2» Євгенія Феофілактова стала ведучою нового кулінарного шоу. Дізнавшись цю новину, багато шанувальників дівчини здивувалися, знаючи, що вона зовсім не вміє готувати і не зможе навчити кулінарній майстерності аматорів. У той же час сама Євгенія Феофілактова у своїх силах нітрохи не сумнівається. Вона вірить, що за допомогою кулінарного шоу зможе навчитися чомусь новому і урізноманітнити сімейне меню. Які саме страви телезірка мріє навчитися готувати, вона розповіла в останньому своєму інтерв’ю.

«Я хочу навчитися готувати страву "Гусак в антонівських яблуках". Так, асоціація з ім’ям і прізвищем чоловіка дійсно є. До речі, коли ми з Антоном збиралися грати весілля, ми хотіли зробити це головним блюдом, але не вийшло. Сподіваюся, вдасться тепер. Антон дуже любить стейк з лосося в креветочному соусі, і секрети цього рецепта я теж планую вивчити. Поки ж у нас в меню елементарні страви типу сосисок з пюре. Але скоро все зміниться!», – заявила екс-учасниця реаліті -шоу «Дом-2».

Нагадаємо, скандальне телебудівництво Євгена Феофілактова покинула разом з чоловіком Антоном Гусєвим і маленьким сином Даніелем.

За матеріалами: 7d.org.ua

Читайте також: