fbpx
Політика

Юлія Тимошенко готова прийняти будь-які рішення місії Кокса-Квасневського

 Колишній прем’єр – міністр України Юлія Тимошенко готова прийняти всі пропозиції наглядової місії Європарламенту, яку очолюють Пет Кокс і Олександр Кваснєвський. Про це повідомив Сергій Соболєв, який представляє в українському парламенті опозиційну «Батьківщину».  Народний депутат в ефірі програми Шустер Live на телеканалі "Інтер" зачитав відкритий лист екс – прем’єра Юлії Тимошенко, в якому ідеться: «Я заявляю, що заради підписання Угоди про асоціацію я без жодного обговорення завжди з вдячністю приймала все, підкреслюю, всі пропозиції місії президентів Кокса – Квасневського, узгоджені з лідерами ЄС, щодо мого звільнення, і надалі заради європейського майбутнього моєї країни я буду приймати всі їхні пропозиції, якими б важкими вони для мене не були».

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 Крім того, у відкритому листі Юлії Тимошенко сказано, що з її боку ніколи місії Кокса – Квасневського не висувались ніякі умови. «Для всіх представників влади, які намагаються організувати провокації навколо мого імені, заявляю, що я ніколи – чуєте? – Ніколи не пред’являла будь-яких умов або вимог щодо моєї долі місії президентів Кокса – Квасневського, і ніколи цього робити не буду», – підкреслюється в листі Тимошенко.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Вважаю підтримку і унікальну боротьбу, яку веде світове демократичне співтовариство за моє звільнення, Божим благословенням, актом доброї волі, прикладом безпрецедентної моральності та гуманності», – зазначає Юлія Тимошенко.

 За матеріалами: Інтерфакс – Україна

Читайте також: