fbpx
Новини світу

У АНБ США спростували чутки про злом свого сайту

 Сайт Агентства національної безпеки Сполучених Штатів Америки перестав працювати через внутрішню помилку під час планового оновлення програмного забезпечення. Про це, 26 жовтня 2013 року, повідомляють ЗМІ. Таким чином, АНБ спростувало чутки про те, що офіційний сайт агентства вийшов з ладу через хакерську атаку.

 В агентстві відзначали, що роботу сайту відновлять до ночі в п’ятницю, 25 жовтня.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Сайт АНБ США перестав відповідати на запити користувачів 25 жовтня 2013 року. На даний момент сайт агентства вже функціонує. Незабаром після того, як стало відомо про помилки в роботі сайту АНБ в твітерах, які імовірно пов’язані з рухом Anonymous, з’явилися повідомлення, що натякають на те, що сайт агентства недоступний через DDoS – атаку, влаштовану хакерами.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Агентство національної безпеки США останнім часом згадувалося журналістам у зв’язку з системою стеження в інтернеті PRISM, про існування якої громадськості стало відомо завдяки документам, опублікованим екс – співробітником ЦРУ Едвардом Сноуденом. 26 жовтня 2013 року в місті Вашингтон, округ Колумбія, відбудеться марш протесту проти методів, які використовує у своїй роботі АНБ.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: