fbpx
Новини світу

У Хасав’юрті правоохоронці знайшли 13 поясів смертників

 В одному з будинків у селищі Вінсовхозний Хасав’юрта у п’ятницю правоохоронці виявили 3 саморобних вибухових пристрої, 13 поясів смертників і кілька жіночих перук. Про це повідомляється сьогодні, 26 жовтня, на офіційному сайті міністерства внутрішніх справ Дагестану.

 У прес – релізі відомства йдеться, що вибухові пристрої зібрали у вигляді відра, бочки і циліндричного предмета. Там же були знайдені розвантажувальні жилети, 5 комплектів номерів для автомобілів і література на релігійну тематику. Все це було ліквідовано на місці шляхом підриву з частковим руйнуванням будинку, власника якого поки не встановлено.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Зазначимо, перевірку декількох будинків у селищі Вінсовхозний здійснювали після перестрілки правоохоронних органів з бойовиками. Як повідомлялося раніше, в п’ятницю, в рамках тієї ж програми оперативно – розшукових заходів в цьому районі на посту дорожньо – постової служби для перевірки було зупинено автомобіль ВАЗ -2114.  Ті, хто знаходився в салоні машини почали стріляти з автоматів по поліцейських. В результаті перестрілки обидва бойовики вбиті, один співробітник поліції отримав поранення.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: