fbpx
Без категорії

Всесвітні ігри бойових мистецтв у Санкт-Петербурзі. Збірна Росії з джиу-джитсу перевершила результат пекінських Ігор

 Навіть незважаючи на те, що російська збірна з джиу – джитсу завоювала на Всесвітніх іграх бойових мистецтв у Санкт – Петербурзі сім золотих і три срібні нагороди, перевершивши результат, показаний на попередніх Іграх у Пекіні, головний тренер збірної Росії з джиу – джитсу Дмитро Попов залишився не зовсім задоволений виступом своїх підопічних.

 «Плани у нас були наполеонівські – у змаганнях брали участь 11 російських спортсменів, і від кожного з них ми очікували золотих медалей. Тому завдання, вважаю, не виконано», – заявив Попов, додавши, що один з його спортсменів залишився взагалі без нагород.

 На минулих Всесвітніх іграх бойових мистецтв, які проходили три роки тому в Китаї, російська збірна з джиу – джитсу була представлена ​​шістьма спортсменами. На Іграх у Пекіні росіянам дісталися два "золота", два "срібла" та одна "бронза".

 При підготовці до нинішніх змагань збірна Росії з джиу – джитсу зіткнулася з певними труднощами. "Нам обіцяли виділити кошти на виїзний збір, але в результаті нічого з цього не вийшло", – з жалем відзначив тренер.

Всесвітні ігри бойових мистецтв-2013. Тізер (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: