fbpx
Футбол

«Балотеллі потрібно розслабитися і зробити висновки з того, що про нього говорять», – тренер «Мілану»

 Головний тренер італійського «Мілану» Массіміліано Аллегрі поділився своєю думкою про нинішній стан «опального» бомбардира Маріо Балотеллі.

 «Маріо Балотеллі потрібно розслабитися і зробити висновки з того, що про нього говорять і пишуть. Так він сам зможе зрозуміти, що йому треба додати в деяких речах», – упевнений Массіміліано Алегрі.

 Як зазначив головний тренер «Мілану», Маріо Балотеллі – молодий футболіст, головне завдання якого – виконувати свою роботу. Однак, підкреслив Аллегрі, Маріо – не зовсім звичайний футболіст, тому що його якості та вміння вище нормальних, стандартного рівня.

 «Власне, Маріо Балотеллі і платять за те, щоб він грав у свій найкращий футбол для команди, вболівальників та клубу», – підсумував Массіміліано Алегрі.

 Раніше повідомлялося про «психологічні» проблеми Балотеллі. Зокрема, керівництво «Мілану» вирішило, що з Балотеллі повинен працювати психолог. Приводом для цього стала поведінка Маріо. Після закінчення матчу з «Наполі» Маріо Балотеллі підійшов до арбітра Луці Банті і на підвищених тонах почав з ним говорити, оскаржуючи отримання жовтої картки, за це головний арбітр "нагородив" форварда червоною карткою.

 За матеріалами: sports.ru

Читайте також: