fbpx
Футбол

«Барселона» – «Реал»: слова Карло Анчелотті і Херардо Мартіно перед черговим Ель Класіко

 У суботу, 26 жовтня, на стадіоні «Камп Ноу» відбудеться чергове Ель Класіко – матч, у якому один з одним зіграють «Барселона» і «Реал», і який будуть дивитися вболівальники в багатьох країнах світу. Раніше, розповідаючи про матч «Барселона» – «Реал», ми відзначали, що до чергового Ель Класіко команди готують нові головні тренери – Карло Анчелотті і Херардо Мартіно, а тому дуже цікаві думки цих фахівців напередодні поєдинку на «Камп Ноу».

 «Ми знаходимося в гарній формі, нехай нам не вдалося обіграти «Осасуну» і «Мілан». «Барселона» діяла в своєму стилі і могла перемагати в двох минулих матчах», – зазначив наставник каталонського клубу Херардо Мартіно і додав: «Я сподіваюся, що в завершальній стадії атаки ми діятимемо дещо гостріше». Продовжуючи тему матчу з «Реалом», Херардо Мртіно підкреслив, що його команді «важливо уникати втрат м’яча, оскільки суперник відмінно діє на контратаках і може нас покарати». За словами Мартіно, участь в матчі з «Реалом» може взяти один з ключових футболістів в обороні «Барселони» Херард Піке.

 Колега Херардо Мартіно, італійський фахівець Карло Анчелотті, який очолює мадридський «Реал», коментуючи майбутнє Ель Класіко, зазначив, що не знає кого вважати фаворитом у сьогоднішньому протистоянні «Барселона» – «Реал». «Багато хто вважає, що фаворит «Барселона». Що ж, це непогано для «Реалу». Матч буде вкрай складним, але остання неділя склалася для нас добре», – підкреслив Карло Анчелотті і додав наступне: «Ми поліпшили нашу гру в декількох аспектах. Ми цілком можемо досягти успіху на «Камп Ноу». Я впевнений у цьому».

 Нагадаємо, що матч «Барселона» – «Реал» розпочнеться сьогодні, 26 жовтня о 19:00 за київським часом. В Україні пряма трансляція Ель Класіко запланована на телеканалі «Футбол».

 За матеріалами: eurosport.ru , football.ua

Читайте також: