fbpx
Футбол

Арсен Венгер не виключає повернення у футбол сера Алекса Фергюсона

 Наставник лондонського «Арсеналу» Арсен Венгер не виключає повернення у футбол колишнього головного тренера «Манчестер Юнайтед» сера Алекса Фергюсона. Після того, як Фергюсон залишив тренерський місток команди з Манчестера, Арсен Венгер став найголовнішим «довгожителем» англійської Прем’єр – ліги. Французький фахівець тренує лондонський «Арсенал», починаючи з 1996 року і саме з його ім’ям пов’язані всі досягнення «канонірів» останніх років.

 «Давайте подивимося через шість місяців, коли буде більше інформації. Не можна виключити такий варіант повністю. Важко сидіти на наркотику тридцять років, а потім в одну мить позбутися від нього», – наводять сьогодні ЗМІ заяву Арсена Венгера щодо можливого повернення у футбол сера Алекса Фергюсона.

 Крім того, французький фахівець висловив упевненість, що в сучасних умовах тренувати багато років один клуб дуже складно. «Обстановка змінилася, тому можна це стверджувати. Тиск суспільство стало набагато вищим, рівень терпіння помітно впав», – підкреслив головний тренер лондонського «Арсеналу».

 «Ми працюємо на посади, яка є відмінним учителем смирення, тому що залишається визнати, що кожна людина може судити нашу роботу в будь-який момент без повного знання всіх компонентів», – підкреслив Арсен Венгер і резюмував: «Треба приймати всі плюси і мінуси цього питання».

 За матеріалами: isport.ua, eurosport.ru

Читайте також: