fbpx
Шоу-бізнес

Учасниці конкурсу “Міс Всесвіт-2013” відвідали московський ресторан

 Вперше більш ніж за 60 – річну історію свого існування конкурс краси «Міс Всесвіт» пройде в Москві. Півфінальні змагання розпочнуться тільки 5 листопада, але учасниці конкурсу вже з’їхалися до столиці Росії.

 Перший вихід у світ всіх 87 красунь відбувся в затишній обстановці ресторану Араса і Еміна Агаларова. Організатори конкурсу гаряче вітали перших красунь світу і побажали їм, незважаючи на щільний графік, отримати задоволення від перебування в Росії, познайомитися з її культурою і традиціями.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Вечір розпочався з офіційної фотосесії для преси, в якій взяли участь президент Miss Universe Organization Пол Шугарт, "Міс Росія – 2013" Ельміра Абдразакова і "Міс Всесвіт -2012" Олівія Калп. Гостями першої Welcome party Miss Universe – 2013 стали генеральний директор Axel Springer Russia Регіна фон Флемінг, стиліст Сергій Звєрєв, балерина Анастасія Волочкова, гурт «Фабрика» і багато інших запрошених знаменитостей. Весь вечір на сцені ресторану звучала музика у виконанні групи Therr Maitz.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Фінал конкурсу «Міс Всесвіт – 2013» відбудеться 9 листопада. Власник бренду Miss Universe Дональд Трамп висловив упевненість, що цього року шоу затьмарить своєю грандіозністю всі попередні.

Емін Агаларов про проведення конкурсу "Місс Всесвіт-2013" (відео):

За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: