fbpx
Політика

«Суспільство, яке зневажає працю, не може бути цивілізованим», – Медведчук

 Суспільство, зневажають працю, не може бути цивілізованим, заявив Віктор Медведчук, лідер громадського руху «Український вибір». Заява була опублікована на офіційному сайті руху. За словами Медведчука, коли в деяких країнах Євросоюзу рівень безробіття серед молоді досяг 25%, уряди цих країн не вживали ніяких заходів.

 «Списували на кризу, мовляв, це тимчасово», – зазначив політик.

 Незабаром показники безробіття в деяких країнах ЄС перевищили позначку  40 %, а потім і  50 %, зазначив Медведчук. Приміром, зараз без роботи в окремих державах «сидить» 56,5 % молодих людей, а в Греції – близько 60 %.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Молоді європейці просто не хочуть працювати. Їм простіше сидіти на посібнику, на шиї у своїх працюючих батьків і сприймати благополуччя як щось само собою зрозуміле», – міркує політик.

 Звичайно ж, підкреслив Віктор Медведчук, така тенденція спостерігається не в усьому Євросоюзі. Це можна помітити в тих країнах, які найсильніше були вражені економічною кризою.

 «Криза тільки на руку тим, хто не бажає трудитися», – упевнений політик.

 Крім того, Віктор Медведчук «насилу пригадує», щоб у фільмах, які зараз транслює телебачення, вихвалялася праця.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 «Новини? Це було б смішно, якби не було так сумно. Документальні передачі? У кращому випадку це буде передача на історичну тематику», – підкреслив український політик.

 Поки не пізно, вважає Медведчук, потрібно зруйнувати в української молоді ілюзії щодо «цивілізованого» європейського суспільства.

 «Не може цивілізованим бути суспільство, яке зневажає працю, вважає його неблагородним і нецікавим заняттям. І більше того – нав’язує іншим ці "європейські цінності"», – підсумував Віктор Медведчук.

 За матеріалами: vybor.ua Текст (переклад – ua)

Читайте також: