fbpx
Політика

«Ротація кадрів необхідна для свіжого погляду на проблеми», – Медведєв

 Прем’єр – міністр Росії Дмитро Медведєв упевнений, що ротація кадрів у держструктурах потрібна для того, щоб отримати «свіжий погляд на проблему».

 Прем’єр нагадав, що в 2009 або 2010 році в Росії був прийнятий закон «Про ротацію держслужбовців».  Медведєв розповів, що за цим законом будь-який керівник не тільки на регіональному рівні, але і на федеральному рівні, повинен піддаватися ротації. По суті, пояснив прем’єр, керівники повинні міняти місце роботи.

 «Можу сказати зі свого досвіду, все-таки коли періодично дивишся на ситуацію, що називається, з іншого кута, то це допомагає у вирішенні різних завдань. Я сподіваюся, що це створює свіжіший погляд на проблему», – заявив Медведєв.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Торкнувшись теми відставки голови Роскордону, Дмитро Медведєв заявив: «Кожна людина повинна мати мужність в певній ситуації прийняти рішення, – працювати йому чи ні».

 «Необхідно пройти всі процедури. Нехай ті чиновники, які перебувають зараз у зоні підвищеної уваги, доведуть свою правоту. В іншому випадку свою правоту доведуть правоохоронні органи. Мені здається, це цілком нормально», – підкреслив Медведєв.

 Нагадаємо, що минулого вівторка Дмитро Медведєв звільнив голову Федерального агентства Росії з облаштування держкордону Дмитра Бєздєлова. Таке рішення прем’єр – міністр прийняв за підсумками перевірки правоохоронних органів. Зараз керувати відомством буде колишній заступник Дмитра Бєздєлова – Юрій Мальцев. Зазначимо, що Бєздєлов керував Роскордоном, який знаходиться в безпосередньому віданні російського уряду, з 2008 року.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Джерела в апараті уряду Росії повідомили, що Бєздєлов був звільнений після розмови з віце – прем’єр – міністрів Дмитром Рогозіним. Додамо, що близько року тому відбулася колегія Роскордону, під час якої і була озвучена інформація про порушення.

 За матеріалами: РИА Новости

 

Читайте також: