fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

“Партія регіонів” провела в Києві марш з нагоди річниці визволення України від нацистів

 Сьогодні, 26 жовтня, на площі Слави в Києві під егідою «Партії регіонів» відбувся меморіальний марш, який був присвячений 69 – й річниці визволення української землі від нацистських загарбників. Про це повідомляють ЗМІ. Як відзначили в прес – службі «Партії регіонів», за попередніми підрахунками, у меморіальному марші взяли участь більше 20 тисяч осіб.

 Колона пройшла в напрямку Європейської площі, де об 11:00 розпочався святковий мітинг- концерт. У меморіальному марші брали участь перший заступник голови «Партії регіонів» Володимир Рибак, перший заступник голови парламентської фракції «Партії регіонів» Михайло Чечетов, заступник голови «Партії регіонів» Андрій Клюєв, голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, а також народні депутати України від «Партії регіонів».

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Учасники маршу на честь річниці визволення України від нацистів несли в руках державні прапори, прапори «Партії регіонів», таблички з датами і назвами населених пунктів, які в 1943-44 роках були звільнені Червоною армією, а також транспаранти з гаслами «Честь і слава ветеранам!», «Я пам’ятаю! Я пишаюся!», «Фашизм не пройде! У Європу – без фашистів!», «Не дамо переписати історію!», повідомляється в заяві партії.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 «Людей звезли до столиці на автобусах партії з усіх областей України. Основна кількість присутніх – це студенти та пенсіонери. Люди на акції зазначають, що вони прийшли вшанувати пам’ять загиблих у роки Великої Вітчизняної війни. Деякі учасники заявляють, що за присутність їм обіцяли заплатити», – передає 5 телеканал.

 Нагадаємо, екс – президент України Віктор Ющенко своїм указом від 20 жовтня 2013 року встановив 28 жовтня офіційний святом – Днем визволення України.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: