fbpx
Футбол

ООН не буде втручатися в рішення бойкотувати ЧС-2018

 В ООН не поспішають коментувати можливі прояви расизму в ході матчу 3 – го туру групового турніру Ліги чемпіонів між столичним ЦСКА і «Манчестер Сіті». Представники організації пообіцяли зробити свою заяву за даним епізодом вже після того, як інцидент буде розслідуваний фахівцями УЄФА.

 «Генеральний секретар ООН рішуче засуджує расизм в будь-якому його вигляді. І неважливо де він проявлявся – на вулицях чи футбольних стадіонах. Проте в даному випадку нам необхідно отримати рішення дисциплінарного комітету УЄФА. Вже після того, як вони проведуть свою роботу, ми будемо робити висновок», – прокоментував ситуацію представник голови організації Мартін Несіркі.

 Також Несіркі підкреслив, що ООН не втручатиметься в питання можливого бойкотування ЧС – 2018, який повинен пройти в Росії. «Наскільки мені відомо, подібна ситуація має обговорюватися відповідними спортивними інстанціями. Саме тому, я вважаю, генеральний секретар ООН не хотів би втручатися в це питання», – додав представник міжнародної організації.

 За матеріалами: sport -express.ua

Читайте також: