fbpx
Політика

На італійську політичну сцену повертається партія Берлусконі “Вперед, Італія!”

Політичний блок екс-прем’єр-міністра Сильвіо Берлусконі "Народ свободи" тепер перейменований і називається "Вперед, Італія!", точно так, як колишня партія, заснована ще в 1994 році. Партія проіснувала п’ятнадцять років, а потім увійшла разом з іншими рухами до складу правоцентристської коаліції "Народ свободи".

Як наголошується, дане рішення було прийнято майже одноголосно. На думку експертів, зміна назви, швидше за все, викликана тим, що в політичній сфері спостерігається помітне падіння популярності альянсу "Народ свободи", тобто, по суті, це є просто ребрендингом.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Між тим, сам Сильвіо Берлусконі вже зробив гучну заяву про те, що блок очікують і деякі інші зміни.

"Рішенням з’їзду ми повністю відновлюємо статус партії "Вперед, Італія!". Її президент отримає відповідні повноваження і обов’язки. Незважаючи на різні точки зору всередині альянсу, ми прагнемо до єдності заради світлого майбутнього нашої країни", – сказав екс-прем’єр Італії, який знаходиться в даний час під домашнім арештом за рішенням суду.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

На італійську політичну сцену повертається партія Берлусконі "Вперед, Італія!" (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: