fbpx
Футбол

ЗМІ: Вартість гравців, які вийдуть на поле в сьогоднішньому Ель Класіко, складає 417 мільйонів фунтів стерлінгів

 Головною подією у футбольному світі сьогодні, безумовно, є матч чергового туру чемпіонату Іспанії, в якому на «Камп Ноу» зійдуться «Барселона» і «Реал». Про Ель Класіко, а саме так називають матчі за участю цих клубів, як правило, багато говорять і пишуть. Цікаве превью поєдинку зробили журналісти видання Daily Mail з Великобританії, підрахувавши приблизну вартість футболістів, які вийдуть сьогодні на поле стадіону в столиці Каталонії.

 У складах обох клубів багато дорогих футболістів, а при оцінці Daily Mail використовувалися ті ціни, які «Барселона» і «Реал» платили за перехід футболістів в свої склади. Відзначається, що не враховувалася вартість тих футболістів, які є вихованцями академії «Барселони», а такими футболістами є, наприклад , Карлес Пуйоль, Серхіо Бускетс, Андрес Іньєста і Ліонель Мессі.

 Загалом, у британського видання вийшла така ось цікава картина: вартість гравців «Барселони», які, як припускають в Daily Mail, вийдуть сьогодні на поле "Камп Ноу", становить 106 700 000, а вартість гравців «Реалу» у кілька разів більша і складає близько 309 900 000. Цікаво, що прийнята до уваги вартість Гарета Бейла склала 86 мільйонів, хоча раніше деякі видання відзначали, що переїзд валлійця з Лондона до Мадрида обійшовся «Реалу» великою сумою.

 Таким чином, передбачувана загальна вартість учасників сьогоднішнього Ель Класіко складає 417 мільйонів фунтів стерлінгів.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: