fbpx
Політика

Ізраїльські спецслужби вели прослушку в офісі президента Франції

 Ізраїльські спецслужби вели прослушку Єлисейського палацу. Про це повідомляють у виданні Le Monde, яке посилається на матеріали Агентства національної безпеки (АНБ) США. За даними видання, апаратура, яка прослуховується, була встановлена ​​в офісі президента Франції під час президентської кампанії в 2012 році. Матеріали Агентства національної безпеки свідчать, що дана ініціатива виходила не від Сполучених Штатів Америки, а від ізраїльської розвідки «Моссад».

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Нагадаємо, що нещодавно німецький канцлер Ангела Меркель звернулася до США з вимогами пояснити інформацію про прослуховування її мобільного телефону. Німецький канцлер запевняє, що прослушка велася американськими спецслужбами.

 У ході телефонної розмови Ангели Меркель і Барака Обама американський лідер дав слово, що прослушка стільникового телефону німецького канцлера не ведеться. На думку Меркель, подібна практика може завдати істотної шкоди відносинам двох держав.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Додамо, що американська влада також спростувала чутки про прослуховування телефонів французьких громадян.

Тотальне стеження США (відео):

За матеріалами: baltinfo.ru

Читайте також: