fbpx
Без категорії

Ємельяненко відсторонили від участі в турнірі

За словами глави промоутерської компанії «Легенда» Руслана Сулейманова, боєць Олександр Ємельяненко знятий з турніру зі змішаних єдиноборств, який пройде в Москві 8 листопада. Промоутер вважає , що Ємельяненко ні психологічно, ні фізично не готовий до майбутнього поєдинку. «Ми розриваємо контракт з Олександром Емельяненком. Ми не можемо робити головний бій турніру настільки неконкурентним. Його виступ може зашкодити іміджу турніру», – додав Сулейманов.
 
Про те, хто замінить на турнірі Олександра Емельяненка, керівник «Легенди» не уточнив, лише пояснив, що «це буде російський боєць з серією без поразок». Нагадаємо, Ємельяненко виступав у турнірі, організованому «Легендою», лише одного разу – 25 травня.
 
Сьогоднішня інформація йде врозріз зі словами Сулейманова, сказаними вчора в інтерв’ю виданню «Советский спорт». Напередодні промоутер заявив, що приводу для відсторонення Ємельяненка від змагань немає, так як «боєць після повернення з Афону став іншою людиною, яка не дає приводів для занепокоєння».
 
У рамках турніру «Легенда» Олександр Ємельяненко повинен був битися з Мірко Філіповичем (Хорватія).

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 

Олександр Ємельяненко на турнірі "Легенда" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: