fbpx
Без категорії

У сьомий день Всесвітніх ігор бойових мистецтв росіяни завоювали шістнадцять золотих медалей

У сьомий день Всесвітніх ігор бойових мистецтв, які проходять зараз у Санкт-Петербурзі, господарі завоювали відразу шістнадцять золотих, чотири срібні та шість бронзових медалей, чим ще більше зміцнили своє лідерство в загальнокомандному заліку.

Володарями золотих медалей у четвер стали жіноча збірна Росії з боротьби, боксери Валентин Чебочаков /вагова категорія до 49 кг/, Сергій Водоп’янов /до 56 кг/, В’ячеслав Шипунов /до 60 кг/, Іслам Едісултанов /до 69 кг/, Петро Хамуков /до 75 кг/, Дмитро Бівол /до 81 кг/, Павло Нікітан /до 91 кг/, Сергій Кузьмін /понад 91 кг/ та Олеся Гладкова /до 51 кг/.

Не було рівних на килимі і російським майстрам джиу-джитсу Павлу Коржавому /файтинг, до 63 кг/, Іллі Борок /файтинг, до 77 кг/, Іллі Чаркіну /файтинг, до 94 кг/, Олександрі Івановій /файтинг, до 70 кг/. У боротьбі греппінг-ги завоювали "золото" Марат Гафуров /до 71 кг/ і Абдурахман Билар /до 92 кг/.

Срібні медалі принесли збірній боксери В’ячеслав Ташкараков /до 62 кг/ та Анастасія Белякова /до 60 кг/, фехтувальниця Інна Деріглазова та майстер джиу-джитсу Федір Сєров /не- вадза, до 70 кг/. Бронзові медалі дісталися боксерам Максиму Дадашеву /до 66 кг/ і Ярославу Якушину /до 72 кг/, чоловічій та жіночій збірним Росії з тхеквондо, борцю на поясах Ісламу Абайханову /до 90 кг/ і майстру греппінга-ги Хасану Бетельгерієву /до 92 кг/.

Таким чином, після семи днів змагань на рахунку російської збірної всього 33 золотих, 14 срібних і 21 бронзова медалі, і вони продовжують займати перше місце в загальнокомандному заліку. На другому місці французи /12-5-5/, на третьому – збірна Японії /11-5-4/. Змагання триватимуть до 26 жовтня.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: