fbpx
Шоу-бізнес

Зважені та щасливі-3. Випуск від 24.10.2013 – 9-й тиждень

  Минуло два місяці з моменту початку проекту Зважені та щасливі-3, а це означає, що учасники дійшли до екватора проекту.

Перший конкурс дев’ятого тижня відрізнявся від попередніх тим, що був не тільки на фізичну витримку, а й на знання і кмітливість. Гравці приїхали вночі на баржу, яка розташовувалася посередині Дніпра, що, найімовірніше, символізувало той факт, що вони дійшли до середини проекту. На баржі гравці побачили бігові доріжки. Це була вікторина. Учасникам необхідно було відповідати на питання, згадавши всі ті поради, які їм давали дієтологи, тренери, і в принципі все те, що вони пережили за час проекту Зважені та щасливі-3. З кожної команди один учасник відповідав на запитання, другий же бігав на біговій доріжці. У тому випадку, якщо гравець, що відповідає на питання відповість неправильно, швидкість на біговій доріжці збільшиться на кілометр. Спочатку гравці йшли зі швидкістю 3 км/год. Одна неправильна відповідь дорівнює одному кілометру на біговій доріжці. Ті учасники, які залишилися без напарників, повинні були самі бігти на біговій доріжці і відповідати на запитання вікторини. У цьому конкурсі перемогу здобула команда коричневих, яка і отримала приз – мінус два кілограми ваги на фінальному зважуванні дев’ятого тижня.

На цьому тижні тренери вирішили змінити звичне тренування. Так, наприклад, Аніта Луценко своїм учасникам провела заняття йоги. Тренер хотіла добитися від учасників того, щоб вони навчилися розслаблятися. Ігор Обухівський ж вирішив нагадати своїм командам про те, якими вони були на початку проекту. Для цього він запропонував учасникам пройти 3 кілометри в один бік і 3 в інший з тою вагою на плечах, яку гравці скинули за час проекту Зважені та щасливі-3.

У другому конкурсі тижня учасникам необхідно було розпиляти дві колоди, до яких вони були прикуті. Ті ж учасники, які були одні, повинні були розпиляти одну колоду. Вся справа в тому, що ланцюги, якими були закуті гравці, були обмотані навколо колод, і для того, щоб звільнитися, гравцям треба було розпиляти колоди. У цьому конкурсі та команда, яка останньою розпиляє колоди, отримає покарання – плюс 1 кілограм до ваги. У цьому конкурсі програв Андрій Рубан, останній представник чорної команди.

На фінальному зважуванні дев’ятого тижня всі учасники скинули зовсім мало кілограмів, а це означає, що їхні організми вже попросту втомилися від навантажень. Під жовту лінію, вперше за сезон, потрапили троє учасників – Марина Сачко з помаранчевої команди і Марина та Наталія Вдовенки, представниці рожевої команди. Після тривалих обговорень, шляхом голосування, учасники прийняли рішення, що шоу Зважені та щасливі-3 на дев’ятому тижні покидає Марина Сачко – остання представниця помаранчевої команди.

Читайте також: