Роберт Земекіс кличе ДіКапріо у свій новий фільм

Режисер «Форреста Гампа» і трилогії «Назад в майбутнє» Роберт Земекіс вже визначився зі своїм наступним проектом і навіть встиг запропонувати головну роль у ньому акторові Леонардо ДіКапріо.
 
 Наскільки відомо, Роберт Земекіс планує зайнятися постановкою художньої версії документального фільму «Марвенкол», який розповідає історію художника Марка Хогенкампа.
 
 У 2000 році Марк Хогенкамп зазнав нападу п’яти хуліганів, в результаті чого впав у кому на дев’ять днів. У цілому ж Хогенкамп пролежав у лікарні 40 днів, проте через побої він позбувся майже всіх своїх спогадів про минуле.
 
 З огляду на те, що він не міг дозволити собі лікування у фахівця, Хогенкамп вирішив зайнятися самостійно своїм лікуванням. Щоб упоратися з координацією рухів він побудував у себе на подвір’ї невелике містечко, назвавши його Марвенкол, і заселив його ляльками, схожими на нього і його друзів. У цьому місті Хогенкамп розігрує різні сцени з часів Другої світової.
 
 Через деякий час інформація про це розійшлася у всьому світі і знімки, які робив Хогенкамп в Марвенколі, були опубліковані в багатьох знаменитих виданнях.
 
 Земекіс запропонував роль Хогенкампа Леонардо ДіКапріо, але через те, що актор має щільний графік, навряд чи він погодиться на участь.

Related Post

 

Трейлер до художнього фільму «Марвенкол» (відео):

Leave a Comment