fbpx
Кінотеатри

Роберт Земекіс кличе ДіКапріо у свій новий фільм

Режисер «Форреста Гампа» і трилогії «Назад в майбутнє» Роберт Земекіс вже визначився зі своїм наступним проектом і навіть встиг запропонувати головну роль у ньому акторові Леонардо ДіКапріо.
 
 Наскільки відомо, Роберт Земекіс планує зайнятися постановкою художньої версії документального фільму «Марвенкол», який розповідає історію художника Марка Хогенкампа.
 
 У 2000 році Марк Хогенкамп зазнав нападу п’яти хуліганів, в результаті чого впав у кому на дев’ять днів. У цілому ж Хогенкамп пролежав у лікарні 40 днів, проте через побої він позбувся майже всіх своїх спогадів про минуле.
 
 З огляду на те, що він не міг дозволити собі лікування у фахівця, Хогенкамп вирішив зайнятися самостійно своїм лікуванням. Щоб упоратися з координацією рухів він побудував у себе на подвір’ї невелике містечко, назвавши його Марвенкол, і заселив його ляльками, схожими на нього і його друзів. У цьому місті Хогенкамп розігрує різні сцени з часів Другої світової.
 
 Через деякий час інформація про це розійшлася у всьому світі і знімки, які робив Хогенкамп в Марвенколі, були опубліковані в багатьох знаменитих виданнях.
 
 Земекіс запропонував роль Хогенкампа Леонардо ДіКапріо, але через те, що актор має щільний графік, навряд чи він погодиться на участь.

 

Трейлер до художнього фільму «Марвенкол» (відео):

Читайте також: