fbpx
Політика

Представнику «Свободи» намагалися заборонити знімати в сесійній залі ВРУ

  Представнику партії «Свобода» Олександру Аронцю, який є помічником народного депутата Леонтія Мартинюка, сьогодні, 25 жовтн , намагалися заборонити знімати депутатів у сесійній залі.

«Сьогодні керівництво охорони Верховної Ради намагалося заборонити мені вести фото та відеозйомку з ложі помічників на балконі», – написав Олександр Аронець у Facebook.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Він припускає, що причиною цьому послужило його відео, яке він виклав позавчора. На відеозаписі Аронця вдалося зафіксувати, як один з депутатів Партії регіонів порушує принцип персонального голосування і голосує одразу за чотирьох.

За його словами, почасти з рішенням даної проблеми допомогла Лариса Лавренчук, яка також представляє партію «Свобода», і почала знімати дискусію Аронця і Мартинюка з охоронцями. Після цього, як зазначив Аронець, охоронці почали помітно нервувати і в підсумку дозволили йому займатися зйомкою, але при цьому попросили, щоб він не перехилявся через балкон.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Розмова Аронця з охороною Верховної Ради (відео):

Читайте також: