Мирон Маркевич потрапив до лікарні

Головний тренер харківського «Металіста» Мирон Маркевич випав на деякий час з тренувального процесу своєї команди. Про це повідомили у прес-службі харківського клубу.

Повідомляється, що на клубній базі «Металіста» у селищі Високому відбувся традиційний товариський матч, в якому брали участь фанати і керівництво «Металіста». Зазначимо, що товариський матч закінчився з рахунком 10:7 на користь керівництва клубу.

Після закінчення матчу з фанатами Мирон Маркевич, а також інші представники «Металіста» в особі тренерів та керівництва, вирушили на 2-й за рахунком поєдинок за вечір. Маркевичу і його колегам потрібно було зіграти традиційний «матч ветеранів». На жаль, під час матчу головний тренер «Металіста» отримав дуже неприємну травму обличчя. Відразу ж після цього головного тренера відправили до лікарні. Пізно ввечері медики зробили Мирону Богдановичу операцію. За наявними даними, кілька днів наставнику «Металіста» доведеться побути на стаціонарі під наглядом лікарів.

Related Post

Втім, всі проведені тести й аналізи, зокрема і томографія, показали, що немає ніякої загрози здоров’ю та життю тренера. Незважаючи на це, Маркевичу доведеться на деякий час випасти з тренувального процесу «Металіста». Втім, повідомили в клубі, зараз Маркевич перебуває в нормальному настрої і «філософськи сприймає свою травму».

«Інші в моєму віці вже переміщаються між квартирою і машиною, вони вже забули, що таке біг і рух… А для мене спорт – це життя. В одному з моментів я забув про обережність і зіткнувся з суперником. Звинувачувати в цьому можу тільки себе. Що ж, значить, і в тренерському штабі команди бувають травми. Але нічого, ми й не таке проходили. Нехай харківські вболівальники не хвилюються», – підсумував Мирон Маркевич.

За матеріалами: metalist.ua Фото: metalist.ua

Leave a Comment