fbpx
Право

Справа про обезголовлення харківського судді налічує 500 томів

На сьогоднішній нараді за участю глави МВС України Віталія Захарченка, присвяченій вбивству харківського судді Володимира Трофимова та його рідних, слідчі, які ведуть цю справу, відзвітували про виконану роботу.
 
У ході розслідування українська міліція допитала понад 40 000 осіб, було проведено 800 експертиз, 60 обшуків, переглянуті відеозаписи з 60 камер спостереження. Зараз справа налічує 500 томів, і це при тому, що розслідування ще не завершене. На початку весни поточного року міністр внутрішніх справ України заявив, що підозрюваний у цій справі затриманий, ним є житель Донецької області. У сьогоднішньому повідомленні прес-служби МВС ні про яких затриманих в ході розслідування не згадувалося.
 
Нагадаємо, суддю Фрунзенського районного суду Харкова Володимира Трофимова, його дружину, сина і цивільну дружину сина вбили і обезголовили в своїй квартирі 15 грудня. За версією слідства, злочинці застрелили своїх жертв, а потім обезголовили, щоб перешкодити впізнанню зброї, з якої були зроблені постріли. Голови вбитих невідомі забрали з собою.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 

Оперативне відео з квартири вбитого судді (відео):

За матеріалами: Lenta.ru

Читайте також: