fbpx
Футбол

РФПЛ 14 тур. «Крылья Советов» і «Волга» зіграли внічию. Недільні матчі: «Рубін» – «Локомотив» і ЦСКА – «Краснодар»

У п’ятницю, 25 жовтня, розпочався 14-й тур РФПЛ, який завершиться в понеділок. Сьогодні грали «Крылья Советов» і «Волга». У цьому поєдинку вболівальники побачили чотири забитих м’ячі, а завершився матч внічию – 2:2.

У суботу, 26 жовтня, будуть зіграні чотири поєдинки: «Томь» – «Терек», «Амкар» – «Динамо», «Урал» – «Зеніт» і «Спартак» – «Ростов». «Томь» і «Терек» знаходяться у нижній частині турнірної таблиці і ведуть боротьбу за виживання. Цей поєдинок буде з розряду тих, які називають «за шість очків». Матчі за участю «Динамо», «Амкара», «Спартака» і «Зеніту» важливі в плані розподілу місць у верхній частині турнірної таблиці, а пітерський клуб має прекрасні шанси завершити перше коло в ранзі лідера РФПЛ.

У неділю, 27 жовтня, будуть зіграні два поєдинки, які претендують на статус центральних у турі. «Рубін», що займає незвичне для себе 9-е місце, гратиме проти московського «Локомотива», що іде другим у турнірній таблиці. У другому недільному матчі ЦСКА прийме «Краснодар». Команда з берегів Кубані зараз на четвертій позиції і випереджає армійців на три очки. Поразка ЦСКА ускладнить цій команді погоню за лідерами. Мало того, до армійців можуть впритул наблизитися команди, що займають в даний момент 8-10 місця.

Завершиться 14-й тур РФПЛ в понеділок, 28 жовтня, матчем «Кубань» – «Анжи», тобто команд, які представляють Росію в нинішньому розіграші Ліги Європи. Ось тільки у внутрішньому футбольному чемпіонаті обидва клуби, відверто кажучи, не вражають своєю грою, особливо махачкалінська команда, що займає в даний момент останнє місце в турнірній таблиці РФПЛ.

Читайте також: