fbpx
Спорт

Російська тенісистка звинуватила президента ФТР у бездіяльності

Російська тенісистка Олена Весніна звинуватила президента Федерації тенісу Росії Шаміля Тарпіщева у бездіяльності, заявивши про те, що керівник давно знав про те, що провідні російські тенісистки не зіграють у фіналі Кубка Федерації, але незважаючи на це, нічого не зробив для комплектації складу російської збірної.

Весніна нагадала, що ще влітку говорила Тарпіщеву про свою відмову брати участь у Кубку Федерації, так як збирається взяти участь у софійському турнірі, який проходить в цей же час. Тоді ж про бажання поїхати до Болгарії заявили Марія Кириленко та Анастасія Павлюченкова. «Я попереджала Тарпіщева, що про всяк випадок потрібно знайти нам заміну. Але Тарпіщев цього не зробив. Він зайнявся цим питанням тільки минулого тижня. Це його помилка», – безапеляційно заявила Олена Весніна.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Крім Весніної, Кириленко та Павлюченкової у фіналі Кубка Федерації не візьмуть участі Катерина Макарова, Світлана Кузнєцова та Надія Петрова. Макарова і Кузнєцова отримали травми, а Петрова заявила про закінчення професійної кар’єри.

Фінал Кубка Федерацій відбудеться 2 і 3 листопада в італійському Кальярі.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: