fbpx
Політика

Рибак: Зміни до податкового законодавства президентських виборів не стосуються

Спікер Верховної Ради Володимир Рибак стверджує, що зміни до податкового законодавства, прийняті 24 жовтня, не стосуються виборів президента. Про це він заявив під час зустрічі з послами, відповідаючи на репліку представниці делегації Євросоюзу про те, що в Україні намагаються на законодавчому рівні перешкодити комусь балотуватися в президенти.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Вчора розглядався закон з податкового законодавства. Деякі депутати зв’язали це питання з виборами президента. Ми закон про вибори президента не розглядали, він є на сьогодні, а головне – є Конституція, в ній це розписано», – заявив Володимир Рибак.

Як відомо, 24 жовтня народні депутати затвердили зміни до податкового законодавства, згідно з якими українці, які оплачують податки за кордоном, вважаються такими, що не проживають в Україні. Це, на думку багатьох політиків, може стати основною перешкодою для Віталія Кличка на шляху його балотування в президенти України в 2015 році.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: