fbpx
Політика

Олійник назвав опозиціонерів дикунами

  Народний депутат України від фракції Партії регіонів Володимир Олійник вважає, що немає нічого дивного в тому, що представники уряду не можуть нормально виступити в сесійній залі, в той час як деякі представники опозиційних сил ведуть себе як дикуни. За його словами, просто нереально виступати перед депутатами, коли деякі з них кричать і свистять.

Він зазначив, що якщо депутати від опозиції вважають себе європейцями, то їм вже слід почати вести себе відповідним чином.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

У цілому ж, підводячи підсумки сьогоднішньої «Години запитань до уряду», Володимир Олійник сказав, що це більше схоже на КВН.

«Я бачив поведінку наших депутатів, коли в сесійній залі перебували Пет Кокс і Александр Квасневський, – як бабка пошептала. Тільки ті поїхали, знову в залі шум», – зазначив нардеп.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Він також заявив, що якщо в опозиції вважають, що міністрам достатньо 10 хвилин для того, щоб відповісти, наприклад, на питання заборгованості з зарплат, то вони глибоко помиляються.

«Якщо вони дійсно хочуть розібратися в проблемі, треба піти в міністерство або написати запит на ім’я міністра. У такому випадку депутату нададуть всю інформацію», – підкреслив Володимир Олійник.

Читайте також: