fbpx
Футбол

Арсен Венгер вважає передчасними розмови про бойкот ЧС-2018

  Головний тренер лондонського футбольного клубу "Арсенал" Арсен Венгер вважає передчасними розмови про бойкот ЧС- 2018 у Росії через звинувачення гравця "Манчестер Сіті" Яя Туре в расизмі на адресу вболівальників ЦСКА.

"Якщо чесно, я не знаю подробиць того, що сталося у матчі ЦСКА і "Манчестер Сіті", але терпіти подібні явища не можна. Думаю, УЄФА прийме правильні заходи, і ніякого бойкоту ЧС -2018 не буде. Як би то не було говорити про це рано, оскільки ще нічого не доведено. Росія і сама повинна боротися з цим", – наводить у п’ятницю слова А. Венгера офіційний сайт "Арсеналу".

"З расизмом потрібно боротися, незалежно від того в Росії чи в якійсь іншій країні світу", – сказав головний тренер лондонського клубу.

Після матчу Ліги чемпіонів проти ЦСКА в Хімках, який завершився перемогою "Манчестер Сіті" (1:2), футболіст англійського клубу Я.Туре заявив, що чув кілька расистських вигуків з трибун на свою адресу, і виступив за дискваліфікацію підмосковної арени. УЄФА почав дисциплінарну справу проти армійського клубу у зв’язку з інцидентом.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: