fbpx
Шоу-бізнес

Христина Асмус запевняє, що її шлюб з Харламовим і раніше дійсний

  Популярна актриса і зірка серіалу «Інтерни» Христина Асмус стверджує, що її шлюб з шоуменом Гаріком Харламовим як і раніше дійсний.

Христина Асмус з’явилася на врученні премії «Прорив року», де і спростувала всі чутки про те, що з Гаріком Харламовим вони більше не є подружжям. Христина Асмус, яка зараз носить під серцем свого первістка, заявила: «Ми офіційно оформили стосунки. Це трапилося вже давно. А все, що зараз кажуть – це всього лише вигадки преси. Хочете, вірте. Це ваше право! ».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадуємо, що влітку 2013 року з’явилася інформація про те, що Гарік Харламов і Христина Асмус офіційно стали чоловіком і дружиною. У РАГСі пояснили, що шлюб був зареєстрований з огляду на те, що пара надала документ про розірвання шлюбу Харламова і його попередньої дружини Юлії Лещенко від 14 березня 2013 року на підставі рішення мирового судді Міщанського суду. У середині жовтня резидент Comedy Club Гарік Харламов офіційно розлучився зі своєю дружиною. Одночасно з цим суд анулював його шлюб з Христиною Асмус, так як колишнє подружжя продовжувало ділити майно.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: