fbpx
Кінотеатри

Том Харді виконає роль Елтона Джона

 Як стало відомо, один із найатребуваніших акторів Голлівуду Том Харді був затверджений на роль знаменитого британського музиканта Елтона Джона у фільмі «Людина-ракета». Постановкою даної стрічки займеться Майкл Грейсі, який раніше спеціалізувався на спецефектах до фільмів.

 Назва фільму пов’язана з однойменним сінглом Елтона Джона. Дана картина стане мюзиклом і розповість про те, як молодий вундеркінд перетворився на одного з найпопулярніших музикантів на планеті.

 Слід зауважити, що за проектом також наглядатиме і сам Елтон Джон. До слова, він перезапише деякі композиції, щоб вони більш підходили до фільму.

 Наскільки відомо, Елтон Джон залишився задоволений сценарієм, і його компанія буде займатися продюсуванням. Крім того, він надав творцям стрічки весь каталог своїх пісень.

 Елтон Джон отримав широку популярність не тільки завдяки своїм композиціям, але також і ексцентричним вбранням, в яких він з’являвся на концертах і взагалі на публіці. Він є володарем безлічі премій «Греммі» і навіть «Оскара».

 Зйомки фільму «Людина – ракета» стартують вже в наступному році.

Читайте також: